کاوشگران علم » تحصیل در مجارستان » تحصیل در مجارستان

تحصیل در مجارستان

مجارستان با حدود 10 ميليون  نفر جمعيت يكي از زيباترين کشورهای عضو اتحاديه اروپا است که در قلب اروپای مرکزی واقع شده است. اين کشور دارای جاذبه های توريستي فراوان و کشوری کاملا دموکراتيك است. درحال حاضر کشور مجارستان بورس دانشجويان خارجی می باشد زيرا زبان تدريس در اين کشور انگليسي است.مدارک دانشگاه های اين کشور با توجه به قدمت ديرينه دانشگاه ها در تمامی کشورهای جهان معتبر بوده و همچنين هزينه های زندگی 40 %الي50 % اروپای غربی است. بوداپست پايتخت کشور مجارستان يكي از زيباترين شهرهای اروپا بوده که رود دانوب در اين شهر به 3 شاخه تقسيم و مناظر بسيار زيبايي را ايجاد نموده است. کشور دارای 4 دانشگاه علوم پزشکی و 1 دانشگاه علوم مهندسی مورد تاييد ايران می باشد که تعدادی از آنها در ذيل معرفی شده اند.

 دانشگاه فنی و مهندسی بوداپست (Budapest university of Technology and Economics)

اين دانشگاه معروفترين دانشگاه فنی و مهندسی در اروپای مرکزی است که به 6 (انگليسي ، آلمانی، فرانسوی، ايتاليايي، روسی و مجاری) تدريس نموده و در سال 1782 تاسيس شده و 5 تن از استيد آن به نامهای Dennis Gabor, Eugene Wigner, Gyula and George Hevesy در فيزيك و شيمي و اقتصاد جايزه نوبل دريافت نموده اند.
رشته ها: دانشکده معماری (طراحی ساخت، ساختمان، طراحی منطقه ای و شهری و…)- دانشکده مهندسی شيمي(شيمي آلی و بيولوژيك، پلاستيك صنعتی، داروهای صنعتی، تکنولوژي غذايي و بيولوژي صنعتی و…)- دانشکده مهندسی عمران(راه و راه آهن، سازه، هيدرولوژيك و…)- دانشکده مهندسی الکترونيك وانفورماتيك(مخابرات، قدرت، کنترل و تجهيزات، ميكروالكترونيك، مهندسی کامپيوتر و نرم افزار و سخت افزار و…)- دانشکده مهندسی مکانيك(توليد، پروسه، طراحی ماشين، مديريت صنعتی، مهندسی صنايع غذايي و شيميايي، رياضيات در مهندسی و…)- دانشکده حمل و نقل(مهندسی حمل و نقل و…)- دانشکده علوم طبيعي و اجتماعی(مهندسی هسته ای، تکنولوژی هسته ای، تربيت معلم، روانشناسی، اقتصاد و…)- دانشکده جديد علوم اقتصادی(روانشناسی، مديريت، مديريت بازرگانی، ارتباطات، اقتصادو…)  مقاطع: ليسانس، فوق ليسانس و دکتری

زبان تديس در دانشگاه: زبان تدريس انگليسي است و دانشگاه امکانات آموزش زبان انگليسي و کالج پيش دانشگاهی را دارد

 تسهيلات دانشگاهی : دانشگاه های مجارستان مورد تاييدايران و تماما بين المللی مي باشند و دانشگاه فنی بوداپست تنها دانشگاه کل اروپا است که به 6 زبان زنده دنيادر آن تدريس می شود و بيش از 250  سال قدمت و 6 جايزه نوبل دارد. دانشجويان پس از مدتی اقامت در مجارستان می توانند برای استفاده از تعطيلات ساليانهو يا  تعطيلات تابستانی به کشورهای همسايه  و اروپای غربی به صورت توريستي مسافرت نمايند .تمامي دانشجويان می توانند از امکانات ورزشی، مرکز کامپيوتروصل به اينترنت، کتابخانه بسيار مجهز لابراتوارهای دانشگاه ومراکز فرهنگی به صورت رايگان استفاده نمايند.

 کالج بين المللی بوداپست (College International Budapest)                                                                         

 رشته ها: قديمي ترين کالج آماده سازی دانشجويان برای ورود به رشته های علوم پزشکی به صورت تخصصی و دارای کيفيت بالای آموزشی و برگزار کننده دوره های پيش دانشگاهی رشته های علوم پزشکی و علوم فنی و مهندسی و دوره آمادگی زبان انگليسي در 3 سمستر و نماينده اکثر دانشگاه های مجارستان به زبان انگليسي و آلمانی.

 دانشگاه علوم پزشکی سملوايز بوداپست (Semmelweeis University Budapest)                                                     

 

رشته ها: رشته های پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی،پرستاری ، بينايي سنجی، فيزيوتراپي، تربيت بدنی و… به زبان  انگليسي و آلمانی تا مقطع دکترا.

شرط ورود به دانشگاه: قبولی در امتحان ورودی زيست شناسی، شيمي و زبان انگلليسي و آلمانی و در صورت عدم قبولی در امتحان طی دوره يكساله کالج بين المللی بوداپست.

 

شهریه و هرینه زندگی:

دوره هزینه سالیانه
پیش دانشگاهی 4800 – 6400
کارشناسی ( 3 ساله) 7500 یورو
کارشناسی ارشد ( 2 ساله) 9000 یورو
دکترا (3 ساله) 6000 یورو
MBA 15000-17000 دلار
پزشکی 16000 دلار
دندانپزشکی 10000-12000 دلار
داروسازی 10000-12000 دلار
  •  هزینه زندگی سالیانه حداقل 700 دلار است.

 مدارك مورد نياز جهت اخذ پذيرش تحصيلي از كشور مجارستان

  1. ترجمه ديپلم ونمرات دبيرستان (و پيش دا نشگاهي در صورت وجود)
  2. کپي پاسپورت از صفحات 1الي 9
  3. هزينه درخواست نامه (توسط دانشگاه جهت صدور پذيرش دريافت ميگردد)
  4. معادل داشتن مدرك زبان انگليسي OFEL  با نمره 550 و  IELTS  با نمره 5/0

مدارك جهت اخذ ويزاي تحصيلي

  1. اصل پاسپورت با حداقل 18 ماه اعتبار
  2. اصل پذيرش تحصيلي (توسط نما ينده دانشگاه اخذ ميشود )
  3. قبض پرداخت شهريه ترم اول دانشگاه (به دانشگاه يا نماينده رسمي دانشگاه)
  4. ضمانتنامه دانشجو توسط نماينده رسمي دانشگاه
  5. ترجمه سند منزل پدر (مادر دانشجو يا قيم قانوني او) يا گواهي اشتغال به كار پدر
  6. گواهي حساب بانكي پدر دانشجو (مادر يا قيم قانوني دانشجو)
  7. رزو هتل يا خوابگاه (توسط نماينده دانشگاه و به هزينه دانشجواخذ مي شود)
  8. قطعه عكس 3 در 4 پاسپورتي
  9. پرداخت هزينه سفارت جهت تشكيل پرونده
  10. سري فرم تكميل شده سفارت و 2 سري كپي از مدارك فوق

 

مدارك مورد نياز جهت ويزاي همراه دانشجو (والدين)

 

  1. اصل پاسپورت با حداقل 12 ماه اعتبار
  2. بيمه نامه مسافرتي به ميزان مدت اقامت
  3. ترجمه سند منزل به نام شخص (يا همسر شخص) يا گواهي اشتغال به كار
  4. ترجمه گواهي حساب بانكي به نام شخص
  5. ترجمه شناسنامه (فقط مادر دانشجو)
  6. 6 قطعه عكس پاسپورتي
  7. رزو هتل يا خوابگاه
  8. پرداخت هزينه سفارت جهت صدور ويزا

 

 

مطالب مرتبط